top of page

Verkoop - keuring en reparatie

Voor het kopen en keuren van aluminium steigers - ladders en trappen kan je bij ons terecht. Je geeft ons de gewenste afmetingen / werkhoogte door zodat wij een compleet steiger met de juiste materialen kunnen samenstellen. Daarna nemen wij de offerte met je door om te bepalen of de juiste onderdelen / materialen voor jou naar wens zijn.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf je steiger samen te stellen. Het maken van een offerte is overigens geheel vrijblijvend. Het is ook mogelijk om losse onderdelen bij ons te kopen om je eigen steiger uit te breiden. Verder verkopen wij ook kamersteigers – ladders en trappen in verschillende hoogtes. Elk onderdeel dat wij nieuw verkopen zal worden voorzien van een keuringsticker met de geldigheidsduur van een jaar. Voor een nieuwe keuring of reparatie aan je klimmateralen kan je ook bij ons terecht. Dit gebeurd dan bij ons op de zaak. wij beoordelen dan wat er goed of afkeur is en wat er eventueel nog gerepareerd kan worden. Wij hebben hier dan ook de juiste onderdelen voor op voorraad.

 

Als een reparatie bij afkeur niet mogelijk is dan kan de klant ervoor kiezen om nieuwe onderdelen / materialen door ons te laten leveren. Dit gebeurd dan ook in overleg met de klant.

verkoop.jpg
Keuring.png
bottom of page